We zijn AEON ARCHITECTEN

Ons team is gespecialiseerd in totaalprojecten. In een stoere, frisse, vernieuwende sfeer combineren wij jouw droom tot een uniek concept. We werken met sterke en onafhankelijke keypartners op maat van het project. Door in team en kantooroverschrijdend te werken kunnen we de beste expertise gericht inzetten, steeds volgens onze visie en waarden van creativiteit, ecologie, loyaliteit en originaliteit.

KN

Kevin Nechelput

Zaakvoeder / Architect
team-member-2

Michaël Van Haeghenborgh

Medewerker / Architect
IMG_0190
BIM manager
Gastdocent Howest 2017-2018
Mama van 2 meisjes

Valerie Van Gucht

Zaakvoeder / Burg. Ir. Architect
admin3

Ben Schepens

Medewerker / Architect
IMG_0267

Vanessa Van Breedam

Stagiair / Burg. Ir. Architect
vraagteken
Jouw foto hier?
Check zeker onze openstaande vacatures

  Jij?

  Medewerker / Architect of bouwkundig tekenaar

  Diensten

  TOTAALPROJECTEN

  MAATWERK

  POINT CLOUD

  CONSULTANCY

  HET PROCES

  KENNISMAKING en BRAINSTORM01

  Verkennend gesprek, verzamelen van jullie ideeën, noden, behoeften en wensen, brainstorm binnen het team. Zeer efficient en werkt altijd.

  VOORONTWERP- EN ONTWERPFASE02

  We geven vorm aan jullie ideeën en gedachten met alle middelen die we ter onze beschikking hebben, rekening houden met alle bouwvoorschriften en omgevingsfactoren.

  ONTWIKKELING03

  Ontwerpen worden getransformeerd tot realiteit met een professionele opvolging.

  We zijn GEËNGAGEERD

  We bouwen voor elk van jullie. We bouwen samen aan jullie droom. Wij, bij Aeon architecten, beseffen dat niet iedereen het geluk aan zijn zijde heeft en soms even een duwtje in de rug verdient.
  Vermits wij bouwen aan de toekomst én onze kinderen en jongeren de toekomst van morgen zijn, zien we het als onze taak als sociaal voelend bedrijf om deze kinderen te ondersteunen waar we kunnen. Hoe klein dit ook moge zijn.
  Daarom hebben we ervoor gekozen om een deel van de opbrengsten door te storten naar Make a Wish-foundation, zodat deze kinderen en jongeren hun hartenwensen kunnen verwezenlijken.

  Zin in een samenwerking?